Hoofdcontent

Hoe werkt het

Wat doet Ben Bizzie?

Samen met Ben gaan alle kinderen op ontdekkingstocht. Ze ontdekken en ontwikkelen hun talenten door een kijkje te nemen bij alle sportieve en creatieve activiteiten in hun gemeente. “Ja dat klopt! Ik heb elke vereniging en aanbieder gevraagd om hun kennismakingsactiviteit op deze website te zetten. Zo kunnen kinderen niet alleen kennis maken met verschillende sporten en cultuuractiviteiten. Ook met de vereniging of aanbieder zelf. Kinderen mogen vaak gratis en zonder direct lid te worden meedoen met de activiteiten. Super tof!”

Hoe werkt het voor kinderen en ouders?

Alle activiteiten bij jou in de buurt worden in één Ben Bizzie Boekje verzameld. “Die deel ik voor de herfstvakantie op alle basisscholen in de gemeente uit. Samen met de juffen en meesters worden deze boekjes in de klas doorgenomen. En natuurlijk mogen alle papa’s, mama’s en verzorgers dat thuis ook nog eens doen. Al een super leuke activiteit op zichzelf!” Hier een aantal tips om samen te lezen, want samen lezen is veel leuker.

De kinderen krijgen één boekje die ze de rest van het schooljaar bewaren. Via www.benbizzie.nl kunnen de kinderen zichzelf inschrijven. Als je je hebt ingeschreven, gaan de aanbieders er vanuit dat je komt. “Vergeet dus niet om de data direct in je agenda te schrijven. Zo mis jij geen toffe les. En hoeft de aanbieder jou ook niet te missen!”

Hoe werkt het voor verenigingen?

Aanbieders registreren zich zelf op www.benbizzie.nl en voeren hun kennismakingsaanbod in. Waar kinderen zichzelf weer voor kunnen inschrijven. Aanbieders krijgen zelf een login. Zo is het hele inschrijfproces eenvoudig te monitoren. Aan de hand van de inschrijvingen weten de aanbieders precies wie er komt. En hoeven ze zich niet langer bezig te houden met administratieve rompslomp. “Ook ik krijg een lijst met alle sportieve en creatieve aanbieders. En kan deze met één druk op de knop een bericht sturen.” Met de statistieken kunnen we zelfs het succes van het proces meten!

Wil je meer weten over Ben Bizzie en zijn activiteitenprogramma? Neem contact met hem op via info@benbizzie.nl