Hoofdmenu

Ben BizzieHoofdcontent

Ben Bizzie Koningsweek

Ben Bizzie Koningsweek

Koningsweek 

Ben Bizzie heeft veel leuks voor je in petto! In de leskaart vind je voor elke dag een leuke activiteit. Wat gaan we allemaal doen?

  • Oefenen voor de Ben Bizzie Dans
  • Je eigen kroon of handcreatie maken
  • Het Beweeghandspel spelen
  • Ben’s Beweegbingo spelen (voor jong én oud!)

En nog veel meer sportieve spellen. Veel staat in het teken van het thema hand in hand. Ook al kunnen we nu niet elkaars handen vasthouden. Toch kunnen we elkaar in deze tijd steunen.

Ben Bizzie Koningsspelen Live

Op vrijdag 24 april sluiten we om 13:00 uur de Koningsweek af met de live Koningsspelen. Samen komen we met elkaar in beweging. We doen dan de Ben Bizzie Dans en sluiten af met een super leuke Beweegbingo. Alle kinderen kunnen met ons meedoen. Ben jij erbij? Zorg vooral voor jouw mooiste rood-wit-blauwe of oranje outfit, check de link in de leskaart en beweeg mee!

Ben Bizzie Boek

Na de Ben Bizzie Live heeft Ben Bizzie nog een klein cadeautje voor jullie. Een speciale uitgave van het Ben Bizzie Boek met allerlei leuke spellen om het weekend te spelen. We wensen je alvast veel plezier en laat Ben Bizzie vooral weten wat je er van vond. Deel foto’s en video’s met ons en gebruik daarbij de hashtags #ikbenbizzie en #handinhand.

DOWNLOAD HIER HET BEN BIZZIE BOEK

Doet jouw kind mee?  

Pak er een laptop of tablet bij en klik de link aan die op de leskaart staat. Zet de laptop op een plek neer zodat je kind de ruimte heeft om oefeningen uit te voeren. 

Bekijk hier de leskaart met informatie over hoe mee te doen aan de live Koningsspelen:

Veel beweegplezier!

#HandinHand #IkBenBizzie