Negen zoekt sport- en beweegtalenten!

Wij zijn Negen, spelbepalers in beweging. Wij vinden dat iedereen recht heeft op beweging. Toch zijn er veel mensen, die niet de kans krijgen om mee te doen. Dat pakken wij aan. Met een team van 60 energieke spelbepalers maken wij het verschil in het leven van mensen, door sport en bewegen.  Daarbij gaan we elke dag voor een Negen!

Binnen de provincie Limburg zijn wij dé organisatie die inwoners van verschillende gemeenten in beweging brengt. Onze beweegcoaches verzorgen in bijna de helft van alle Limburgse gemeenten het sportstimuleringsprogramma. We zijn hiermee de grootste organisatie binnen het Limburgse werkveld. We zijn ook actief in Brabant en Zuid-Holland. Met ons Ben Bizzie programma geven wij een kwaliteitsimpuls aan het bewegingsonderwijs. Daarnaast brengen we kwetsbare doelgroepen in beweging met het programma Meedoen en bieden we verenigingen een helpende hand vanuit Vitaal Verenigen. 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent!


Ben je op zoek naar een inspirerende werkplek voor je stage of de start van je loopbaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We zoeken talent met een achtergrond of diploma in de richting van sport en bewegen op za. Inspireer ons en wie weet nodigen we je uit voor een kop koffie en een goed gesprek.

Bekijk hier de openstaande vacatures van Negen.