Hoofdmenu

Ben BizzieSjors heeft een nieuw vriendje: Ben Bizzie!

Sjors heeft een nieuw vriendje: Ben Bizzie!

Meer dan 2000 keer maakten basisschoolkinderen afgelopen schooljaar kennis met verschillende sportieve en culturele activiteiten. Dat deden ze samen met Sjors Sportief en Sjors Creatief. Sinds kort hebben ze er een nieuw vriendje bij: Ben Bizzie. Hij neemt het vanaf dit schooljaar over.

“Samen met de kinderen ga ik op ontdekkingsreis om hun talenten te ontdekken.”

Op een laagdrempelige manier maken de kinderen uit de gemeente Gennep en Bergen kennis met verschillende sporten, culturele activiteiten én verenigingen zonder eerst lid te worden. Sport- en cultuurverenigingen bepalen zelf hun activiteiten aanbod, hun doelgroep en het aantal kinderen dat kan meedoen. In ruim 100 gemeente is het een bewezen formule voor zowel kinderen als verenigingen. Aan het begin van het schooljaar krijgen alle basisschoolkinderen een Ben Bizzie Activiteitenboekje. En vanaf de herfst kunnen kinderen zich digitaal inschrijven voor zo veel activiteiten als ze maar willen.

Ben is Bizzie in Gennep en Bergen

Ben Bizzie is hét beweegmaatje voor alle kinderen in de gemeente Gennep en Bergen. Samen met alle kinderen zorg ik voor nog meer beweging. We maken van de gezonde en actieve keuze een vanzelfsprekende keuze. En dat doe ik niet alleen. Maar samen met het enthousiaste beweegteam van Gennep Doet Mee en Bergen Beweegt Natuurlijk, verenigingen en organisaties uit beide gemeenten. Kinderen ontdekken dat sportief en gezond vooral heel leuk is. Daarom heb ik zelf ook altijd een lach op mijn gezicht. Sporten en culturele ontwikkeling zorgt namelijk voor geluk!