Koningsspelenboekje

Hé, leuk dat je deze speciale editie van mijn boek gaat lezen. Een koninklijk boek met een oranje tintje vol spelletjes. Zo kom je met het hele gezin het Koningsweekend vol plezier door. Dit boek is een klein cadeautje van mij aan alle kinderen.

Huisnummerbingo

Ga lekker naar buiten en doe mee met de Huisnummerbingo. Een simpel spelletje dat iedereen kent, maar dan net even anders. Het houdt je fit en gezond en het is ook nog een super leuk! Samen met je bingovel ga jij op pad door jouw eigen wijk op zoek naar

Houd je fit spel

Hou je van bordspellen? En hou je van bewegen? Dan is dit spel echt iets voor jou! Het is een soort ganzenborden, maar daarbij kom je ook nog eens in beweging. Print hieronder het Houd je fit bordspel en de opdrachtenkaart uit. Zoek een dobbelsteen,

Ben Bizzie woordzoeker

Zin om na schooltijd een leuke puzzel te maken? Speciaal voor jullie heeft Ben Bizzie zijn eigen woordzoeker gemaakt met daarin verschillende sporten. Super tof toch?!

Verstopspel

Iedereen heeft wel eens verstoppertje gespeeld en het is misschien wel het makkelijkste spel dat er is. Je kan er veel varianten op verzinnen. Beweegcoaches Ruben en Jelmer dagen iedereen uit om het spel te spelen met een voorwerp.

Vlieguigrace

Beweegcoaches Jorn en Roy leggen uit hoe je eenvoudige een vliegtuigje kan vouwen van een velletje papier. Dit vliegtuigje kan je vervolgens gebruiken voor de vliegtuigrace. Weet jij hem zo ver mogelijk te werpen en daarmee je tegenstander te verslaan?

Drie op een rij

Wie kent het oeroude spel drie op een rij nou niet? Beweegcoaches Inge en Robin hebben er nu een sportieve variant op verzonnen, speciaal voor iedereen die sterke buikspieren wil trainen. Ben jij sterk genoeg om dit spel te winnen?

Spiegelspel

Tijd voor een geheugenspelletje. Teken met stoepkrijt een aantal kleurvlakken op de grond. Ga tegenover elkaar staan en spring vervolgens een kleurcode in een bepaalde volgorde. De speler tegenover jou moet precies dezelfde code springen.

Reactiespel

Hoe goed is jouw reactievermogen? Speel het reactiespel van beweegcoach Inge en Robin om erachter te komen of jij snel kan schakelen. Lukt het jou om de balletjes of mandarijnen op tijd en met de juiste hand te vangen?